Pondělí 6.5.
HOVĚZÍ VÝVAR S DROŽĎOVOU RÝŽÍ, ZELENINOU A NUDLEMI /1,3,7,9/
1/ HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7,9/
2/ JITRNICOVÝ PREJT, KYSANÉ ZELÍ, VAŘENÉ BRAMBORY
3/ ŽEMLOVKA S JABLKY A SKOŘICÍ /1,3,7/
Úterý 7.5.
POLÉVKA KULAJDA /1,3,7/
1/ SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V KUKUŘIČNÉ STROUHANCE, VAŘ. BRAMBORY S PAŽ.
2/ VEPŘOVÉ NUDLIČKY PO FRANKFURTSKU, TĚSTOVINY /1,3,7/
3/ BULGUR S VEPŘOVÝM MASEM A ZELENINOU, OKUREK /1/
Středa 8.5.
SVÁTEK
Čtvrtek 9.5.
POLÉVKA GULÁŠOVÁ S MLETÝM MASEM A BRAMBOREM /1/
1/ HONZOVY BUCHTY S TVAROHEM /1,3,7/
2/ PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ PLÁTEK NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE /1/
3/ SMAŽENÝ HERMELÍN SE ŠUNKOU, VAŘENÉ BRAM., TATARKA, PŘÍZDOBA/1,3,7/
Pátek 10.5.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S MRKVÍ A KAPÁNÍM /1,3,7/
1/ VAŘENÁ UZENÁ KÝTA, KŘENOVÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/
2/ MARINOVANÉ VEPŘOVÉ KOTLETKY S RAJČATY A SÝREM, ŠŤOUCH. BRAM. /1,7/
3/ ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KRŮTÍM MASEM A SMETANOU, SALÁT /1,3,7/
______________________________________________________________________
Pondělí 29.4.
POLÉVKA KRUPICOVÁ S VEJCI /1,3,9/
1/ DUŠENÉ ČERVENÉ ZELÍ, PEČENÁ KRKOVIČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/
2/ DUŠENÉ ČERVENÉ ZELÍ, PEČENÁ KRKOVIČKA, SLEZSKÝ BRAM. KNEDLÍK/1,3/
3/ SMAŽENÁ UZENÁ KÝTA, BRAMBOROVÁ KAŠE S CIBULKOU, OKUREK /1,3,7/
Úterý 30.4.
POLÉVKA HRSTKOVÁ /1/
1/ PLNĚNÝ VEPŘOVÝ ZÁVITEK DUŠENÝ NA SMETANĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE /1,3,7/
2/ ZAPEČENÝ KVĚTÁK SE ŠUNKOU A SÝREM, ŠŤOUCHANÉ BRAM. S PAŽITKOU /3,7/
3/ BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SYPANÉ SÝREM GRAN MORAVIA /MLETÉ HOVĚZÍ/, /1,3,7/
Středa 1.5.
SVÁTEK
Čtvrtek 2.5.
POLÉVKA RAJSKÁ S RÝŽÍ /1,9/
1/ HOUBOVÁ OMÁČKA, VEPŘOVÁ KÝTA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/
2/ KUŘECÍ SMĚS NA ČÍNSKÝ ZPŮSOB, BRAMBORÁČEK 3KS /1,3,7/
3/ FAZOLOVÉ LUSKY NA SMETANĚ, SÁZENÉ VEJCE 2KS, VAŘENÉ BRAMBORY/1,3,7
Pátek 3.5.
POLÉVKA ZELNÁ /1,7/
1/ LUHAČOVICKÝ ŠPAČEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT /1,3,7/
2/ KYNUTÉ KNEDLÍKY S OVOCEM A PRAŽENOU STROUHANKOU /1,3,7/
3/ TĚSTOVINOVÝ SALÁT S MOZZARELLOU, CHERRY RAJČATY A PESTEM /1,3,7/