Pondělí 6.5.

HOVĚZÍ VÝVAR S DROŽĎOVOU RÝŽÍ, ZELENINOU A NUDLEMI /1,3,7,9/

1/ HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7,9/

2/ JITRNICOVÝ PREJT, KYSANÉ ZELÍ, VAŘENÉ BRAMBORY

3/ ŽEMLOVKA S JABLKY A SKOŘICÍ /1,3,7/

Úterý 7.5.

POLÉVKA KULAJDA /1,3,7/

1/ SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V KUKUŘIČNÉ STROUHANCE, VAŘ. BRAMBORY S PAŽ.

2/ VEPŘOVÉ NUDLIČKY PO FRANKFURTSKU, TĚSTOVINY /1,3,7/

3/ BULGUR S VEPŘOVÝM MASEM A ZELENINOU, OKUREK /1/

Středa 8.5.

SVÁTEK

Čtvrtek 9.5.

POLÉVKA GULÁŠOVÁ S MLETÝM MASEM A BRAMBOREM /1/

1/ HONZOVY BUCHTY S TVAROHEM /1,3,7/

2/ PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ PLÁTEK NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE /1/

3/ SMAŽENÝ HERMELÍN SE ŠUNKOU, VAŘENÉ BRAM., TATARKA, PŘÍZDOBA/1,3,7/

Pátek 10.5.

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S MRKVÍ A KAPÁNÍM /1,3,7/

1/ VAŘENÁ UZENÁ KÝTA, KŘENOVÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/

2/ MARINOVANÉ VEPŘOVÉ KOTLETKY S RAJČATY A SÝREM, ŠŤOUCH. BRAM. /1,7/

3/ ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KRŮTÍM MASEM A SMETANOU, SALÁT /1,3,7/

 

______________________________________________________________________

 

Pondělí 29.4.

POLÉVKA KRUPICOVÁ S VEJCI /1,3,9/

1/ DUŠENÉ ČERVENÉ ZELÍ, PEČENÁ KRKOVIČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/

2/ DUŠENÉ ČERVENÉ ZELÍ, PEČENÁ KRKOVIČKA, SLEZSKÝ BRAM. KNEDLÍK/1,3/

3/ SMAŽENÁ UZENÁ KÝTA, BRAMBOROVÁ KAŠE S CIBULKOU, OKUREK /1,3,7/

Úterý 30.4.

POLÉVKA HRSTKOVÁ /1/

1/ PLNĚNÝ VEPŘOVÝ ZÁVITEK DUŠENÝ NA SMETANĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE /1,3,7/

2/ ZAPEČENÝ KVĚTÁK SE ŠUNKOU A SÝREM, ŠŤOUCHANÉ BRAM. S PAŽITKOU /3,7/

3/ BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SYPANÉ SÝREM GRAN MORAVIA /MLETÉ HOVĚZÍ/, /1,3,7/

Středa 1.5.

SVÁTEK

Čtvrtek 2.5.

POLÉVKA RAJSKÁ S RÝŽÍ /1,9/

1/ HOUBOVÁ OMÁČKA, VEPŘOVÁ KÝTA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/

2/ KUŘECÍ SMĚS NA ČÍNSKÝ ZPŮSOB, BRAMBORÁČEK 3KS /1,3,7/

3/ FAZOLOVÉ LUSKY NA SMETANĚ, SÁZENÉ VEJCE 2KS, VAŘENÉ BRAMBORY/1,3,7

Pátek 3.5.

POLÉVKA ZELNÁ /1,7/

1/ LUHAČOVICKÝ ŠPAČEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT /1,3,7/

2/ KYNUTÉ KNEDLÍKY S OVOCEM A PRAŽENOU STROUHANKOU /1,3,7/

3/ TĚSTOVINOVÝ SALÁT S MOZZARELLOU, CHERRY RAJČATY A PESTEM /1,3,7/

 

 

Alergeny