Pondělí 17.2.
HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU, JÁTROVOU RÝŽÍ A NUDLEMI /1,3,7,9/
1/ SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY S MÁSLEM A PÓRKEM /1,3,7/
2/ MAĎARSKÝ VEPŘOVÝ PERKELT, TĚSTOVINY /1,3,7/
3/ LÍVANEČKY S NUTELOU A BANÁNEM /1,3,7/
Úterý 18.2.
KEDLUBNOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM /1,7/
1/ VEPŘOVÝ ZÁVITEK PLNĚNÝ DUŠENÝ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/
2/ VEPŘOVÁ ROLÁDA S MLETÝM MASEM A KAPIÍ, ŠŤOUCH, BRAMBORY S CIBULKOU/1,3,7/
3/ DOMÁCÍ MINI LANGOŠE SE ZAKYSANÉ SMETANY/KEČUP, ČESNEK, SÝR/ /1,3,7/
Středa 19.2.
POLÉVKA SELSKÁ /1,3,7/
1/ DUŠENÁ MRKEV, VEPŘOVÝ VRABEC, VAŘENÉ BRAMBORY /1/
2/ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY S UZENÝM MASEM, DUŠENÉ KYSANÉ ZELÍ, CIBULKA /1,3,7/
3/ TARHOŇOVÉ RIZOTO S VEPŘOVÝM MASEM A ZELENINOU, BERANÍ ROHY /1,3,7/
Čtvrtek 20.2.
POLÉVKA ČOČKOVÁ /1/
1/ HOVĚZÍ ZNOJEMSKÁ PEČENĚ, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE /1/
2/ TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S KOUSKY BORŮVEK S PRAŽENOU STROUHANKOU /1,3,7/
3/ PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, VAŘENÉ BRAMBORY, KOMPOT /7/
Pátek 21.2.
DROŽĎOVÁ POLÉVKA S MRKVÍ A POHANKOU /1,3/
1/ HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK /1,3,7/
2/ KUŘECÍ PRSÍČKA S LISTOVÝM ŠPENÁTEM A SMETANOU, GNOCCHI /1,3,7/
3/ TĚSTOVINOVÝ SALÁT S MOZZARELLOU, CHERRY RAJČATY A BAZALKOVÝM PESTEM/1,3,