Pondělí 29.5.

KRKONOŠSKÁ CIBULAČKA

1/ DUŠENÝ ŠPENÁT, MORAVSKÝ VRABEC, BRAMBOROVÉ ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY

2/ KUŘECÍ PRSO S GYROS KOŘENÍM, RAJČATY A HERMELÍNEM, OPEČ. BRAMBORY

3/ BRAMBOROVÝ GULÁŠ S KLOBÁSOU, PEČIVO

Úterý 30.5.

POLÉVKA MRKVOVÁ S DROŽĎOVOU RÝŽÍ A VEJCI

1/ HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK

2/ GNOCCHI ZAPEČENÉ SE SMETANOU, PÓRKEM A ANGLICKOU SLANINOU

3/ SEKANÝ ŘÍZEK S CELEREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK

Středa 31.5.

HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A DÝŇOVÝM KAPÁNÍM

1/ SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK/KRKOVIČKA/, VAŘENÉ BRAMBORY S PAŽITKOU

2/ KUŘECÍ NUDLIČKY S KARI OMÁČKOU, JASMÍNOVÁ DUŠENÁ RÝŽE

3/ HRACHOVÁ KAŠE S CIBULKOU, DEBRECÍNSKÉ PÁRKY, OKUREK, CHLÉB

Čtvrtek 1.6.

ZELENINOVÁ POLÉVKA S ČERVENOU ČOČKOU

1/ KŘENOVÁ OMÁČKA, UZENÁ KÝTA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK

2/ BAVORSKÉ VDOLEČKY S POVIDLY A STROUHANÝM TVAROHEM, CUKR

3/ PŘÍRODNÍ ROŠTĚNKY NA SLANINĚ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIBULKOU

Pátek 2.6.

POLÉVKA GULÁŠOVÁ S BRAMBOREM

1/ KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY SE SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, RAJČATOVÝ SALÁT

2/ DOMAŽLICKÉ VEPŘOVÉ RAGÚ, TĚSTOVINY

3/ CAESAR SALÁT /ŘÍMSKÝ SALÁT, KUŘECÍ MASO, ZAK. SMETANA, KRUTONY…./