Pondělí 22.4.

HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU, JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY A NUDLEMI /1,3,7,9/

1/ HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/

2/ KUŘECÍ ČESNEKOVÉ NUGETKY, VAŘENÉ BRAMBORY S MÁSLEM A PAŽ. /1,3,7/

3/ SMAŽENÝ GOTHAJ, BRAMBOROVÁ KAŠE, KUNOVJANKA /1,3,7/

Úterý 23.4.

POLÉVKA VLOČKOVÁ SE ZELENINOU /1,9/

1/ KRŮTÍ NUDLIČKY NA PAPRICE, HALUŠKY /1,3,7/

2/ MLETÝ ŘÍZEK S CELEREM, BRAMBOROVÁ KAŠE /1,3,7,9/

3/ ŠUNKOVÉ FLÍČKY ZAPEČENÉ, OKUREK /1,3,7/

Středa 24.4.

POLÉVKA ČOČKOVÁ /1/

1/ DUŠENÝ ŠPENÁT, VAŘENÉ VEJCE 2KS, VAŘENÉ BRAMBORY /1,3,7/

2/ SRBSKÉ VEPŘOVÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM, SALÁT /7,9/

3/ KUŘECÍ ŠPÍZ 2KS, VAŘENÉ BRAMBORY S PÓRKEM

Čtvrtek 25.4.

POLÉVKA DROŽĎOVÁ S VEJCI /1,3,7,9/

1/ HOVĚZÍ PEČENĚ ZNOJEMSKÁ, DUŠENÁ RÝŽE /1/

2/ VEPŘOVÉ VÝPEČKY, DUŠENÁ MRKEV S HRÁŠKEM, VAŘENÉ BRAMBORY /1/

3/ BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM A MÁSLEM, KOMPOT /1,3,7/

Pátek 26.4.

BROKOLICOVÝ KRÉM SE SMETANOU A OPEČENÝM CHLEBEM /1,3,7/

1/ MEDAILONKY Z VEPŘ. PANENKY, FAZOLKY SE SLANINOU, ŠŤOUCH. BRAM. /1/

2/ SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/

3/ TĚSTOVINOVÝ SALÁT S FAZOLEMI, VEJCEM, JOGURTEM A TUŇÁKEM /1,3,4,7/

Sobota 27.4.

Neděle 28.4.

______________________________________________________________________

 

 

Pondělí 15.4.

POLÉVKA ČESNEČKA S BRAMBOREM /3/

1/ BURGUNDSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/

2/ ZAPÉKANÉ PREZIDENSKÉ ŘÍZKY SE ŽAMPIONY A SÝREM, ŠŤOUCH. BRAM. /7/

3/ PALAČINKY S DŽEMEM, ZAKYSANOU SMETANOU A JAHODOU /1,3,7/

Úterý 16.4.

SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM, ZELENINOU A NUDLEMI /1,3,7,9/

1/ KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ VEJCE 2KS, VAŘENÉ BRAMBORY /1,3,7/

2/ MASO DVOU BAREV /KUŘECÍ, VEPŘOVÉ/, DUŠENÁ RÝŽE /1/

3/ SMAŽENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARKA /1,3,7/

Středa 17.4.

POLÉVKA SELSKÁ /1,3,7,9/

1/ RAJSKÁ OMÁČKA, KULIČKY Z MLETÉHO MASA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7,9/

2/ DRŮBEŽÍ JÁTRA NA CIBULCE A SLANINĚ, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE /1/

3/ NORSKÁ TRESKA, SMETANOVÉ BRAMBORY SE SÝREM A PÓRKEM /4,7/

Čtvrtek 18.4.

POLÉVKA HRACHOVÁ S OPEČENÝM ROHLÍKEM /1,3,7/

1/ HEJTMANSKÝ MĚŠEC /SLANINA, KYSANÉ ZELÍ../, ŠŤOUCH. BRAM. S CIB. /1/

2/ CUKETOVO-NIVOVÉ PLACIČKY, BRAMBOROVÁ KAŠE S PAŽITKOU, SALÁT /1,3,7/

3/ TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S NUGÁTOVOU NÁPLNÍ, PRAŽENÁ STROUHANKA/1,3,7/

Pátek 19.4.

POLÉVKA FRANKFURTSKÁ S BRAMBOREM A PÁRKEM /1/

1/ MORAVSKÁ UZENÁ KÝTA, BRAMBOROVÁ KAŠE, CIBULKA, OKUREK /7/

2/ KRŮTÍ NUDLIČKY NA KARI, TĚSTOVINY /1,3,7/

3/ ZAPEČENÉ GNOCCHI S LIST. ŠPENÁTEM A ANGLICKOU SLANINOU /1,3,7/

Sobota 20.4.

Neděle 21.4.

 

 

 

Alergeny