Pondělí 29.5.
KRKONOŠSKÁ CIBULAČKA
1/ DUŠENÝ ŠPENÁT, MORAVSKÝ VRABEC, BRAMBOROVÉ ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY
2/ KUŘECÍ PRSO S GYROS KOŘENÍM, RAJČATY A HERMELÍNEM, OPEČ. BRAMBORY
3/ BRAMBOROVÝ GULÁŠ S KLOBÁSOU, PEČIVO
Úterý 30.5.
POLÉVKA MRKVOVÁ S DROŽĎOVOU RÝŽÍ A VEJCI
1/ HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
2/ GNOCCHI ZAPEČENÉ SE SMETANOU, PÓRKEM A ANGLICKOU SLANINOU
3/ SEKANÝ ŘÍZEK S CELEREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK
Středa 31.5.
HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A DÝŇOVÝM KAPÁNÍM
1/ SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK/KRKOVIČKA/, VAŘENÉ BRAMBORY S PAŽITKOU
2/ KUŘECÍ NUDLIČKY S KARI OMÁČKOU, JASMÍNOVÁ DUŠENÁ RÝŽE
3/ HRACHOVÁ KAŠE S CIBULKOU, DEBRECÍNSKÉ PÁRKY, OKUREK, CHLÉB
Čtvrtek 1.6.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S ČERVENOU ČOČKOU
1/ KŘENOVÁ OMÁČKA, UZENÁ KÝTA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
2/ BAVORSKÉ VDOLEČKY S POVIDLY A STROUHANÝM TVAROHEM, CUKR
3/ PŘÍRODNÍ ROŠTĚNKY NA SLANINĚ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIBULKOU
Pátek 2.6.
POLÉVKA GULÁŠOVÁ S BRAMBOREM
1/ KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY SE SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, RAJČATOVÝ SALÁT
2/ DOMAŽLICKÉ VEPŘOVÉ RAGÚ, TĚSTOVINY
3/ CAESAR SALÁT /ŘÍMSKÝ SALÁT, KUŘECÍ MASO, ZAK. SMETANA, KRUTONY…./