Pondělí 22.4.
HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU, JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY A NUDLEMI /1,3,7,9/
1/ HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/
2/ KUŘECÍ ČESNEKOVÉ NUGETKY, VAŘENÉ BRAMBORY S MÁSLEM A PAŽ. /1,3,7/
3/ SMAŽENÝ GOTHAJ, BRAMBOROVÁ KAŠE, KUNOVJANKA /1,3,7/
Úterý 23.4.
POLÉVKA VLOČKOVÁ SE ZELENINOU /1,9/
1/ KRŮTÍ NUDLIČKY NA PAPRICE, HALUŠKY /1,3,7/
2/ MLETÝ ŘÍZEK S CELEREM, BRAMBOROVÁ KAŠE /1,3,7,9/
3/ ŠUNKOVÉ FLÍČKY ZAPEČENÉ, OKUREK /1,3,7/
Středa 24.4.
POLÉVKA ČOČKOVÁ /1/
1/ DUŠENÝ ŠPENÁT, VAŘENÉ VEJCE 2KS, VAŘENÉ BRAMBORY /1,3,7/
2/ SRBSKÉ VEPŘOVÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM, SALÁT /7,9/
3/ KUŘECÍ ŠPÍZ 2KS, VAŘENÉ BRAMBORY S PÓRKEM
Čtvrtek 25.4.
POLÉVKA DROŽĎOVÁ S VEJCI /1,3,7,9/
1/ HOVĚZÍ PEČENĚ ZNOJEMSKÁ, DUŠENÁ RÝŽE /1/
2/ VEPŘOVÉ VÝPEČKY, DUŠENÁ MRKEV S HRÁŠKEM, VAŘENÉ BRAMBORY /1/
3/ BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM A MÁSLEM, KOMPOT /1,3,7/
Pátek 26.4.
BROKOLICOVÝ KRÉM SE SMETANOU A OPEČENÝM CHLEBEM /1,3,7/
1/ MEDAILONKY Z VEPŘ. PANENKY, FAZOLKY SE SLANINOU, ŠŤOUCH. BRAM. /1/
2/ SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/
3/ TĚSTOVINOVÝ SALÁT S FAZOLEMI, VEJCEM, JOGURTEM A TUŇÁKEM /1,3,4,7/
Sobota 27.4.
Neděle 28.4.
______________________________________________________________________
Pondělí 15.4.
POLÉVKA ČESNEČKA S BRAMBOREM /3/
1/ BURGUNDSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7/
2/ ZAPÉKANÉ PREZIDENSKÉ ŘÍZKY SE ŽAMPIONY A SÝREM, ŠŤOUCH. BRAM. /7/
3/ PALAČINKY S DŽEMEM, ZAKYSANOU SMETANOU A JAHODOU /1,3,7/
Úterý 16.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM, ZELENINOU A NUDLEMI /1,3,7,9/
1/ KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ VEJCE 2KS, VAŘENÉ BRAMBORY /1,3,7/
2/ MASO DVOU BAREV /KUŘECÍ, VEPŘOVÉ/, DUŠENÁ RÝŽE /1/
3/ SMAŽENÝ SÝR, HRANOLKY, TATARKA /1,3,7/
Středa 17.4.
POLÉVKA SELSKÁ /1,3,7,9/
1/ RAJSKÁ OMÁČKA, KULIČKY Z MLETÉHO MASA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK /1,3,7,9/
2/ DRŮBEŽÍ JÁTRA NA CIBULCE A SLANINĚ, DUŠENÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE /1/
3/ NORSKÁ TRESKA, SMETANOVÉ BRAMBORY SE SÝREM A PÓRKEM /4,7/
Čtvrtek 18.4.
POLÉVKA HRACHOVÁ S OPEČENÝM ROHLÍKEM /1,3,7/
1/ HEJTMANSKÝ MĚŠEC /SLANINA, KYSANÉ ZELÍ../, ŠŤOUCH. BRAM. S CIB. /1/
2/ CUKETOVO-NIVOVÉ PLACIČKY, BRAMBOROVÁ KAŠE S PAŽITKOU, SALÁT /1,3,7/
3/ TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S NUGÁTOVOU NÁPLNÍ, PRAŽENÁ STROUHANKA/1,3,7/
Pátek 19.4.
POLÉVKA FRANKFURTSKÁ S BRAMBOREM A PÁRKEM /1/
1/ MORAVSKÁ UZENÁ KÝTA, BRAMBOROVÁ KAŠE, CIBULKA, OKUREK /7/
2/ KRŮTÍ NUDLIČKY NA KARI, TĚSTOVINY /1,3,7/
3/ ZAPEČENÉ GNOCCHI S LIST. ŠPENÁTEM A ANGLICKOU SLANINOU /1,3,7/
Sobota 20.4.
Neděle 21.4.